Billed ID

Når du skal have pengene fra dit crowdfunding projekt udbetalt er der en række regler (AML/KYC) der skal overholdes.

Som ‘finansiel’ platform er vores betalings gateway underleverandør underlagt reglerne om hvidvask (AML) og Kend Din Kunde (KYC).

Dette betyder, at når der skal udbetales pengen skal du identificerer dig selv med et billed ID.

Et billed ID er et pas eller kørekort (plastikkortet). Du skal således fremsende en kopi (billed) af enten dit pas, eller dit kørekort (for- og bagside) – før en udbetaling kan finde sted.

Vigtigt IKKE at dække over af informationerne på dit fremsendte billed ID. Dækker du f.eks. de sidste 4 tal i dit CPR nummer, vil dit billed ID ikke blive accepteret. Udbetalingen vil derfor ikke kunne finde sted.

Derudover skal du bekræfte den konto du ved oprettelsen indtastede i systemet – den konto hvortil du vil have pengene overført.

Updated on 22. november 2021