Hvad er flexible funding ?

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere.

Kan du gennemføre dit projekt, og få dine rewards sendt til dine crowdfunders, uagtet at du ikke når dit målbeløb – kan du benytte dig af flexible funding.

I modsætning til “alt eller intet” funding – som er standard på langt de fleste reward crowdfunding platforme – skal du typisk have en dialog med platforme om at oprette dit projekt som et flexible crowdfunding projekt. Platformen vil gerne sikre sig, at du rent faktisk er i stand til at leverer de rewards (produkter) du sælger via platformen.

Kendte reward crowdfunding platforme som tilbyder flexible reward crowdfunding:

DK: booomerang.dk
US: Indiegogo

Updated on 10. januar 2021